Všechny články » Kategorie

Gastronomické aktuality

Kokosová móda

Kokosová móda

- Vzpomínky z letošního Designbloku. Kabelka, pásek i boty - vše z kokosových zbytků! No nejsou k sežrání?!

celý článek
Vánoční dárek

Vánoční dárek

- Hledáte originální dárek pro vaše nejmilejší? Něco na co nezapomenou a zároveň za skvělou cenu? Dárkový poukaz na tříchodovou degustaci nebo Mňam Zážitek v rámci Grand Restaurant Festival 2019 nikdy nezklame! Zakupte on-line ještě dnes a dopřejte jim

celý článek
Pro oceán!

Pro oceán!

- Náramek 4ocean z recyklovaného plastu posbírabého z moře. U Maurerů ho nosí celá rodina. Kupte si ho i vy, je designový a přispějete na dobrou věc!

celý článek
GRF 2019

GRF 2019

- Grand Restaurant Festival 2019 se blíží! Předprodej začíná již 1. prosince na webu, tak to nezmeškejte! Exklusivní degustace, nezapomenutelné Mňam Zážitky a romantické Balíčky. To vše tentokrát v duchu génia Leonarda da Vinci.

celý článek
Placky

Placky

- Máte v lednici cuketu a nevíte, co s ní, protože “chlapi” to nejedí?! Tyhle placky jim změní názor! Kukuřičná polenta, vejce, nastrouhaná cuketa, sůl, pepř, česnek, oblíbené koření, olivový olej a smažit! Na ozdobu třeba koriandr a zbytek zakysané sm

celý článek
Halloween

Halloween

- Sušené mango, datle, meruňky, švestky, jablečné a hruškové křížaly, fíky... Takhle by měl vypadat typ sladkostí, co Američané rozdávají dětem na Halloweena, nemyslíte?

celý článek
Móda

Móda

- Tahle sukně ze starých novinových článků láká do barcelonského obchůdku s ručně šitých oblečením a domácími výrobky. Pěkná pouliční reklama:)

celý článek
Mňam Tour 2018

Mňam Tour 2018

- S 2* Michelin chefem Paco Pérezem. Dvě Mňam Tour do Katalánska za námi a už chystáme další, tentokrát do úplně nové destinace. Těšte se na Grand Restaurant Festival a nezapomeňte sledovat náš web a Facebook. Počet míst je omezen!

celý článek
Kotva

Kotva

- Interiér z vyplavených dřívek z moře v jedné ukryté rybářské restauraci na francouzských hranicích.

celý článek