U Uranie 18, Praha 7, Holešovice
Kuchyně: česká moderní, mezinárodní
Vlastnosti: farmářské produkty
Otevřeno: 11.30–15.30, 17.30–23 út–pá
Nová holešovická kulinární superstar! Talentovaný šéfkuchař Býček a zkušený restauratér Pátek prezentují koncept otevřené kuchyně, minimalistického industriálního prostoru – a hlavně skvělých pokrmů. Jídla maminek a babiček chutnají přesně jak mají, ovšem nepostrádají kreativní lehkost, moderní design a sezonní surovinovou základnu.

O jídle se nedá jen mluvit, je potřeba jej ochutnat a prožít všemi smysly. Bude mi potěšením vás přivítat u nás v divadle (The(E)ater(y)) a ukázat vám, kolik kulinářské inspirace Česko nabízí.
Hned po škole jsem odjel do Anglie, kde jsem si prožil krásné 4 roky pekla. Pracoval jsem v několika restauracích, mimo jiné v michelinské Galvin at Windows, nebo třeba u legendy francouzské gastronomie Pierra Koffmanna. Po návratu do Čech jsem nastoupil do restaurace Alcron, kde jsem jako sous chef a později head chef se svým týmem pod vedením Romana Pauluse 5 let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Dnes stojím před novou výzvou a tou je naše The Eatery.