Všechny články » Kategorie

Gastronomické aktuality

Selfie s odpadky

Selfie s odpadky

- Na sociálních sítích právě probíhá skvělý “viral”! Mladí se fotí s odpadky vyhozenými v přírodě a pak znovu s tím, jak je uklidili! Takové “před” a “po” se cení! Jdete do toho také?

celý článek
Voda pro život

Voda pro život

- Rozhodli jsme se darovat 54.500Kč z “poslední večeře” Grand Restaurant Festivalu na podporu projektu UNICEF. Díky všem, co si ji zakoupili, bylo vyčištěno 2,5 milionu litrů pitné vody pro ty, co ji nemají vůbec k dispozici.

celý článek
Açaí

Açaí

- Jihoamerické plody “açaí” patří mezi největší superpotraviny. Stačí rozmixovat s oblíbeným rostlinným mlékem či ledovou tříští a máte úžasnou snídani. Tahle je “homemade” se semínky, včelým pylem a ovocem “co dům dal”!

celý článek
Poslední večeře

Poslední večeře

- Grand Restaurant Festival se blíží ke konci. A já se zamýšlím nad důležitostí vody! Kupte si “poslední večeři” 28.2. v jakékoliv z 91 festivalových restaurací - výtěžek půjde na podporu těch, kteří bojují o pitnou vodu každý den!

celý článek
Workout pro planetu

Workout pro planetu

- Sportem k šetření planety! Za 65 minut šlapání na kole v posilovně 4 minuty energie - to má z toho tréninku člověk hned větší radost!

celý článek
Voda & Mona Lisa

Voda & Mona Lisa

- GRF 2019 oslavuje da Vinciho a vyzývá k šetření vody! Co vám říkají pojmy “0km”, “Bez obalu” či “Taste-Waste”? Kolik vody spotřebuje vaše domácnost? Spočítejte si to v sekci “Pomáháme” na stránce Grand Restaurant Festival a přečtěte si vodní desatero

celý článek
Galavečer s Leonardem

Galavečer s Leonardem

- Slavnostní zahájení Grand Restaurant Festival 2019 je za námi a vás čeká měsíc a půl neopakovatelných degustací za úžasné ceny v 91 TOP restauracích naší země! Pavel Maurer doslova zobe z ruky chefovi Leonardovi di Clemente (Four Seasons, CottoCrudo)

celý článek
Nový rok

Nový rok

- Tak na vaše! Ať je nový rok plný nezapomenutelných gastronomických zážitků. Věřím, že nastávající Grand Restaurant Festival vám je přinese.

celý článek
Vánoční ovocný salát

Vánoční ovocný salát

- U Maurerů se dělá ovocný salát tradičně podle receptu tatínka Rudolfa. Vánoce jsou ale čas mnoha “zbytků”, ze kterých může vzniknout spousta nových skvělých receptů! Že by do něj letos přibylo něco navíc?

celý článek