Všechny články

Den bez vody

Gastronomické aktuality: Den bez vody

- Pavel Maurer držel “vodovku” u příležitosti Světového dne vody. Jaké je to být na chvíli v kůži 600 milionů lidí na naší planetě? Jak se cítil a co to udělalo s jeho tělem? Čtěte na našem Facebooku “Maurerův výběr Grand Restaurant”!

celý článek
Voda pro život

Gastronomické aktuality: Voda pro život

- Rozhodli jsme se darovat 54.500Kč z “poslední večeře” Grand Restaurant Festivalu na podporu projektu UNICEF. Díky všem, co si ji zakoupili, bylo vyčištěno 2,5 milionu litrů pitné vody pro ty, co ji nemají vůbec k dispozici.

celý článek
Açaí

Gastronomické aktuality: Açaí

- Jihoamerické plody “açaí” patří mezi největší superpotraviny. Stačí rozmixovat s oblíbeným rostlinným mlékem či ledovou tříští a máte úžasnou snídani. Tahle je “homemade” se semínky, včelým pylem a ovocem “co dům dal”!

celý článek
Poslední večeře

Gastronomické aktuality: Poslední večeře

- Grand Restaurant Festival se blíží ke konci. A já se zamýšlím nad důležitostí vody! Kupte si “poslední večeři” 28.2. v jakékoliv z 91 festivalových restaurací - výtěžek půjde na podporu těch, kteří bojují o pitnou vodu každý den!

celý článek
Voda & Mona Lisa

Gastronomické aktuality: Voda & Mona Lisa

- GRF 2019 oslavuje da Vinciho a vyzývá k šetření vody! Co vám říkají pojmy “0km”, “Bez obalu” či “Taste-Waste”? Kolik vody spotřebuje vaše domácnost? Spočítejte si to v sekci “Pomáháme” na stránce Grand Restaurant Festival a přečtěte si vodní desatero

celý článek
Galavečer s Leonardem

Gastronomické aktuality: Galavečer s Leonardem

- Slavnostní zahájení Grand Restaurant Festival 2019 je za námi a vás čeká měsíc a půl neopakovatelných degustací za úžasné ceny v 91 TOP restauracích naší země! Pavel Maurer doslova zobe z ruky chefovi Leonardovi di Clemente (Four Seasons, CottoCrudo)

celý článek