Dubská 356/2, Teplice
Kuchyně: bio, mezinárodní, regionální, veganská, vegetariánská
Vlastnosti: bezbariérová, dětský koutek, farmářské produkty, parking, se psem, zahrádka
Otevřeno: 8–16, po–pá
Vaří zde pouze tři hotová jídla: vegetariánský, makrobiotický a masový talíř. Pěstují si vlastní zeleninu. Organický odpad kompostují s pomocí kalifornských žížal na vlastním pozemku. Zahrada je od roku 2008 členem svazu ekologických zemědělců, a podporuje tak rozvoj zdravého pěstování a farmaření.
Nevaříme jen nezvyklá jídla pro někoho ve zvláštních kombinacích, ale dáváme našim zákazníkům svým přístupem pocit sounáležitosti s těmi, kteří mají rádi přírodu a chtějí pro sebe něco více, než jen zhltnout „hotovku“a utíkat zpět do zaměstnání.
Kde jinde byste mohli ochutnat bio tempeh, tofu, bio bulgur, quinou, bio špaldové kernoto a spoustu dalších pro Zahradu naprosto typických potravin, které svým složení a způsobem přípravy prospívají vašemu zdraví. Vše v nekuřáckém prostředí bez hlučícího rádia s reklamami...
V restauraci je 68 míst, 30 na venkovní terásce, dětské sedačky, přebalovací místo i nočník.
Vaříme tři hotová jídla – vegetariánský talíř, makrobiotický talíř a masový talíř.
Každý den minimálně jedno jídlo bezlepkové. Vybraná jídla můžete libovolně kombinovat.
Pečeme si vlastní dezerty i kváskový chléb.
Přijímáme stravenky a platební karty.
Rozvážíme obědy do kanceláří a bytů.
V restauraci pořádáme kurzy vaření pro veřejnost a připravujeme projekt pro rekvalifikační kurzy a vzdělávání s akreditací ministerstva školství.
Vstup se psi povolen.
Naše restaurace se snaží o co nejmenší ekologiskou stopu, proto kompostujeme pomocí kalifornských žížal. Třídíme odpad. Recyklujeme. Zahrada je od roku 2008 členem svazu ekologických zemědělců a podporuje tak rozvoj zdravého pěstování a farmaření.
Letos slavíme 10 let!