Maltézské náměstí 11, Praha 1, Malá Strana
Kuchyně: česká moderní, francouzská
Vlastnosti: salónek
Otevřeno: 12–23, út–pá, 18–23, so
Jeden z nejslavnějších malostranských podniků má nové majitele, kteří se rozhodli obnovit věhlas romantického prostoru i kulinářských specialit. Sedávali tu Werich, Trnka, podnik byl a opět je Mekkou místní bohémy, gurmetů i významných podnikatelů. Skvělý vinný lístek, lákavé denní menu a překvapení v podzemí.
Miluji francouzskou kuchyni s veškerou její rafinovaností. Tyto postupy se snažím převést i do moderní české kuchyně.
Největší inspirací je pro mě čerstvá a kvalitní surovina, kterou se snažím svým přístupem s respektem pozvednout.
Důležité je pro mě vyvážené jídlo s přirozenou chutí a oku lahodící kresba na talíři.
Jsem rád, že stále více hostů dokáže ocenit kuchařské umění a užít si návštěvu restaurace jako kulturní prožitek.