Sadová 31, Karlovy Vary
Kuchyně: bio, česká, česká moderní, mezinárodní, regionální
Vlastnosti: dětský koutek, farmářské produkty, parking, salónek, se psem, zahrádka
Otevřeno: 12–23, denně
Zážitková gastronomie v neformální atmosféře, sezónní, lokální a farmářské suroviny. Zdroje z vlastní farmy. „Nehrají si“ na velké porce, zato kladou důraz na ty nejkvalitnější ingredience. Jsou autentičtí a kreativní. Nabízejí rovnováhu mezi inovací a tradicí. Již staří Římané nazývali Tusculum místem klidu a pohody, teď ji tu tvoří tým v čele s šéfkuchařem Pavlem Provázkem.

Menu Tusculum vzniká pod taktovkou šéfkuchaře Pavla Provázka
Pracovní zkušenosti nabíral v pražských restauracích. Předchozích 19 let působil jako šéfkuchař několika karlovarských restauracích. Do restaurace Tusculum nastoupil v srpnu 2014. Zde může uplatnit své zkušenosti a dělat to co mám rád, vařit z poctivých sezónních a lokálních surovin. Pravidelně jezdí na pracovní stáže či kurzy.