Sadová 31, Karlovy Vary
Kuchyně: česká, mezinárodní, regionální, bio, česká moderní
Otevřeno: 11–22, denně, říjen–duben, 12–23, denně, květen–září
Již staří Římané nazývali Tusculum místem klidu a pohody. V překrásné části Karlových Varů ho najdete. Příjemné prostředí, vaří ze surovin od místních farmářů, zelenina a vejce pocházejí z vlastní bio farmy. Pečou tu domácí dezerty a čajomilce potěší třicet druhů čajů z celého světa. Na objednávku speciality na míru.

Menu Tusculum vzniká pod taktovkou šéfkuchaře Pavla Provázka
Pracovní zkušenosti nabíral v pražských restauracích. Předchozích 19 let působil jako šéfkuchař několika karlovarských restauracích. Do restaurace Tusculum nastoupil v srpnu 2014. Zde může uplatnit své zkušenosti a dělat to co mám rád, vařit z poctivých sezónních a lokálních surovin. Pravidelně jezdí na pracovní stáže či kurzy.
Tusculum
Vyberte si z volných termínů