Pernerova 35, Praha 8, Karlín
Kuchyně: kontinentální, mezinárodní, vegetariánská
Otevřeno: 8.30–23, po–pá, 10–23, so, 9–16, ne
Zde si pochutnají všichni – vegani, vegetariáni, dietáři i masoužrouti. Nové chutě z netradičních surovin a vše v moderním, designovém prostředí Karlína. Dezerty jsou zde bez lepku, bez cukru a bez předsudků. Zde jídlo spojuje.
Hned po vyučení v oboru kuchař začal objevovat krásy i úskalí tohoto řemesla v několika restauracích a hotelích ve svém rodném Táboře. Za krátko se mu toto prostředí vrylo pod kůži natolik, že se rozhodl studovat hotelový management. Nějakou dobu na této pozici i pracoval. Když však přišla nabídka z AA rosette restaurace ve Velké Británii, neváhal a kravatu pověsil do skříně. Pod vedením zkušeného šéfkuchaře se naučil opravdu mnoho a po čase se stal jeho zástupcem.
Protože doma je doma, vrátil se zpět do Prahy, a přidal se k týmu Etnosvěta, kde může na pozici šéfkuchaře uplatnit své zkušenosti a dělat to co má rád - vařit z poctivých sezónních surovin.
Po třech letech úspěšného provozování vegetariánské a veganské restaurace Etnosvět otevřel stejný tým novou restauraci Spojka Karlín. Ondra přijal výzvu stát se šéfkuchařem i v druhé restauraci, kde má na starosti mezinárodní tým kuchařů, kteří připravují jak veganská, vegetariánská, tak masová jídla.