Křížkovského 20, Brno, střed
Kuchyně: česká moderní, mezinárodní
Vlastnosti: bezbariérová, farmářské produkty, parking, se psem
Otevřeno: 12–22, po–so
Originální zpracování tradičních surovin vychází z původní české a moravské kuchyně. „Front cooking“ neboli dokončování pokrmu před zraky hosta za použití čerstvých bio potravin a bio surovin z lokálních zdrojů. Vyhřívaná venkovní terasa s dřevěnou palubou a s plachtami nad hlavou navozuje atmosféru lodní plavby a skvěle se hodí i pro soukromé nebo firemní akce.
Držitelem ocenění ze Světového poháru 2010 v Singapuru. Byl dlouholetým členem seniorského národního týmu kuchařů a cukrářů.
Spoustu zkušeností nasbíral i během svých stáží v zahraničí. Od roku 2011 působí na pozici šéfkuchaře restaurace Prominent, Holiday Inn Brno.
Vaření je jeho vášní, rád si pochutná na dobrém víně.
Krédo Josefa Dufka: „Největší oceněním je pro mě spokojený host, který se k nám vrátí“.