Rybná 13, Praha 1, Staré Město
Kuchyně: česká, francouzská, regionální
Vlastnosti: bezbariérová, farmářské produkty, salónek, zahrádka
Otevřeno: 11–15, 18–22, út–pá, 18–23, so
Tady mají velkou slabost pro Francii. Dokonce si sami (chef s manželkou) vozí některé ingredience na základě osobního výběru. Prostorově nevelký podnik nabízí velké zážitky. Chcete, aby vás políbila vrcholná gastronomie? Tady to je možné!
Kracík Jan

V roce 1999 získal cenu za nejlepší kuchař roku v juniorské kategorii a od té doby byl dvojnásobný finalista v obecném soutěže. Jan piloval své umění v zahraničí v Le Jardin des Remparts v Beaune, Les Crayères v Remeši a Mount Juliet Golf Hotel v Kilkenny s Tiger Woodsem jako jeho patron, v Mnichově, ve Švýcarsku, Chorvatsku a Rakousku.
Ve Francii Janova gastronomická filozofie pokročila v duchu kuchyně française s důrazem na přírodní chutě, z čerstvých surovin přivedl k životu skrze inovativními technikami vaření.
Od návratu zpět do ČR Jan pracoval jako šéfkuchař v několika z nejlepších pražských restaurací, včetně Paláci Kinských hodnocené jedny z nejlepších 50 restaurací v České republice.