Václavské náměstí 11, Praha 1, Nové Město
Kuchyně: argentinská, asijská, fusion, japonská, mezinárodní, rybí, steakhouse
Vlastnosti: bezbariérová, dětský koutek, se psem, živá hudba
Otevřeno: 11.30–23, denně
Jídla připravují především z masa plemene Kobe, které je mimořádně křehké a šťavnaté. Není divu – skot je pravidelně česán, masírován a je mu dokonce podáváno pivo! Pravé japonské Kobe se nesmí vyvážet, ale tento „Kobe style beef“ z dobytčat křížených s plemenem Angus se od originálu téměř neliší. Na své si přijdou i milovníci sushi!

Jaroslav Křenek, šéfkuchař restaurací Kobe, Sushi Noodles
Narozen 3.7.1975
Jaroslav Křenek je šéfem kuchařského týmu restaurací KOB RESTAURANTS. Podílel na přípravě menu a otevření první restaurace Kobe na Václavském nám., od té doby má za sebou přípravu a otevření dalších restaurací Kobe, a to na Chodově a Andělu v Praze a Kobe v Bratislavě a otevření dalších provozoven jako je SUSHI NOODLES BY KOBE RESTAURANTS v Praze a Brně a PIZZA FRANCESCO na Zličíně v Praze.
Jako kuchař pracuje již 20 let. Nejvíce zkušeností nasbíral v restaurantu Le Bistrot de Marlene a působil v řadě dalších francouzských restaurací. Jako zlomové kariérní okamžiky uvádí možnost spolupráce s francouzskými šéfkuchaři při otevíraní pražských restaurací a samozřejmě možnost stát u zrodu značky Kobe na českém gastronomickém trhu. Kromě přípravy celé řady novinek a sezónních menu je Jardovým každodenním cílem hledání dodavatelů a surovin té nejvyšší kvality, aby zajistil gastronomické zážitky té nejvyšší kvality pro své hosty.