Holiday Inn Prague Congress Centre, Esprit

  • 1.7 Jídlo
  • 1.5 Obsluha
  • 2.2 Interiér
  • 660 Kč Cena

Pro hlasování je nutné se Přihlásit

Rezervovat
Holiday Inn Prague Congress Centre, Esprit

Na Pankráci 15, Praha 4, Pankrác

Kuchyně: česká, česká moderní, mezinárodní

Otevřeno: 6.30–23, denně

+420 296 895 000

Ze zimní zahrady – oranžerie – dohlédnete na Pražský hrad a Vyšehrad. V létě zahrada s fontánou a kvetoucími okrasnými vistáriemi. Minimalistický, originálně prosvětlený interiér.

Wiesner Jan
Wiesner Jan

Jan Wiesner, šéfkuchař v hotelu Holidayinn congress Centre, připravil krásné a pestré festivalové menu na dané téma pro Grand Restaurant Festival. Jan vede tým krátkou dobu, má ovšem velké zkušenosti s vedením kuchyně v Hotelu Prague Marriott, kde se právě jeho restaurace patřila v minulých letech mezi nejnavštěvovanější restaurace v rámci festivalu.

Několik slov k minulosti
Jan studoval tři roky na kuchařské škole a poté dva roky na gastronomické univerzitě. Jeho zkušenosti z univerzity ho přivedly do několika soukromých restaurací a hotelů v České republice, Švýcarsku a Německu, kde si osvojil znalosti potřebné pro vedení různých provozů ve velkých kuchyních. 

Po návratu do Prahy v roce 1996 pracoval Jan tři roky ve velmi oblíbené a vysoce ceněné restauraci Cerberus, kde získal nové kulinářské schopnosti a osvojil si umění přípravy francouzské kuchyně. Restaurace Cerberus se několik let řadila mezi deset nejlepších v Praze. V roce 1999, kdy byl otevřen hotel Marriott, sem Jan nastoupil jako Demi Chef. Od té doby ho jeho kulinární znalosti, disciplína, pracovní etika a organizační schopnosti vynesly přes pozice Chef de Partie a Junior Sous Chef.

Poté Jan přestoupil do hotelu London Renaissance Heathrow, kde působil jako Sous Chef a byl zde ceněný pro své kulinářské znalosti a vedoucí schopnosti. V roce 2004 se mu naskytla další možnost povýšení, kterou naštěstí využil - a vrátil se do Prahy a v Hotelu Marriott působil dalších 15 let až do letošní změny.

Vyberte si z volných termínů

Načítám ....