Michalská 19, Praha 1, Staré město
Kuchyně: bio, česká, česká moderní, kontinentální, mezinárodní, regionální, zvěřina
Vlastnosti: farmářské produkty, salónek, se psem, zahrádka, živá hudba
Otevřeno: 11–23, po–pá, 12–23, so, 12–17, ne
Vychutnejte si moderní pojetí tradičních receptů v unikátním prostředí budovy ze 14. století v historickém centru. Jelen – deer – je v mytologii považován za posvátné zvíře, pána lesa a zvířat. Zvěřina a dary lesa jsou místní specialitou. Věří zde v aktuální gastronomické trendy, využívají tradiční i neobvyklé suroviny a vaří s láskou.

Jiří Eberl pochází z Karlových Varů, kde se zrodila i jeho láska k vaření.
Tento obor se v jejich rodině takřka dědí, proto pro něj nebylo těžké rozhodnout se, v čem chce být jednou úspěšný.
Gastronomii vystudoval v Grand Hotelu Pupp, rozhodl se ale jet do zahraničí a zkusit štěstí tam. Po dvou letech strávených v Německu se přesunul do vyhlášené restaurace Flambé, ale doposud byla jeho nejlepší zkušeností pozice šéfkuchaře v Pálffy Palác a v legendární restauraci U Malířů.
Na vaření miluje preciznost a opravdovou znalost všech surovin, proto pro vás v Deer sestavil menu, které uspokojí i ty nejnáročnější.