Rubešova 10, Praha 2, Vinohrady
Kuchyně: česká, francouzská, provensálská, steakhouse
Vlastnosti: farmářské produkty, salónek, se psem
Otevřeno: 11.30–23, po–pá, 17–23, so
Ve stylu francouzské venkovské hospůdky. Steaky z vybraných částí plemene Charolais. Preferují pastevní odchov, bezstresovou porážku a správné zrání masa. K dispozici je i rodokmen každého zvířete. Zmrzlinu připravují pomocí tekutého dusíku a pálenky mají z vlastní palírny.
Gastronomické image restaurace tvoří Víťa Bajčanová. Inspiruje se na svých pracovních cestách v Evropě i Asii, hledá a aplikuje nové trendy a vyvažuje nové nápady s tradiční osobitostí francouzské venkovské restaurace. Propojuje naše chovatelské zázemí a znalosti hovězího masa s gastronomií a svým entuziasmem motivuje kolektiv k tvůrčímu i rodinnému přístupu.