Kobližná 71/2, Brno, střed
Kuchyně: česká, francouzská, mezinárodní, vegetariánská, česká moderní
Otevřeno: 17–02, út–so

Jméno, které v Brněnské gastronomii není žádným nováčkem. Působil v legendární brněnské restauraci U Kastelána pod vedením šéfkuchařem Davidem Viktorínem. Zkušenosti sbíral v pražské restauraci francouzského šéfkuchaře Gwendal Le Ruyet – Celesté. Jeho touha pracovat v nejlepších Michelinských restaurací ho zavedla do Sketch či L´autre Pied. Po návratu z Anglie se vrátil do Brna, kde si vyzkoušel vedení kurzů vaření v Divoké vařečce a po několika měsících odešel za Honzou Kaplanem do brněnského Pavillonu. Poslední z jeho působení mimo svůj vysněný koncept byla pozice Chef de partie v Les Solistés, kterou otevřel v Berlíně Pierre Gagnaire. Dnes spolu s Milanem Bukovským vedou Atelier Cocktail & Bistro bar cestou neotřelých nápadů a inspirativních kombinací.