Aquarium

  • 1.3 Jídlo
  • 1.5 Obsluha
  • 2.0 Interiér
  • 490 Kč Cena

Pro hlasování je nutné se Přihlásit

Aquarium

Rybova 14, Hradec Králové, Malšovice

Kuchyně: francouzská, italská, rybí, středozemní, španělská

Otevřeno: 11–23, po–so, 11–22, ne

+420 495 490 495

Na talíři se vydáte od Itálie přes Francii až do Španělska. Můžete sledovat přípravu jídel v otevřené kuchyni, mořské akvárium a občas také živou hudbu. Nechybějí ani kvalitní vína a domácí limonády. Během celého roku tematické gastronomické týdny a degustační akce.
Barcík Miroslav
Barcík Miroslav

Miroslav Barcík se stal šéfkuchařem restaurace Aquarium začátkem roku 2014. Po třech letech se rozhodl pro novou výzvu, a tou byl Londýn.

 

V Londýně Mirek pracoval ve francouzské restauraci Clos Maggiore (World´s Most Romantic Restaurant 2016) a absolvoval stáž v restauraci Marcus Wareing (2** Michelin).

 

Po návratu „domů“ měl možnost krátce pracovat se špičkovými českými šéfkuchaři Mirkem Kalinou, Michalem Göthem nebo Martinem Štanglem (Michelin Bib Gourmand).

 

Toto jsou nejcennější zkušenosti, ze kterých nyní Mirek čerpá opět v Restauraci Aquarium.

 

Miroslav říká: 

Gastronomie je mým životním stylem. Přemýšlím o ní pořád. Nyní jsem šťastný, že mohu být součástí Aquarka, kde máme ty nejlepší hosty. Těším se spolu s Vámi na nezapomenutelné okamžiky Grand Restaurant Festivalu.“

 

Přeji Vám příjemné kulinářské zážitky.“

 

Miroslav Barcík

Šéfkuchař Restaurace Aquarium

Načítám ....