Rybova 14, Hradec Králové, Malšovice
Kuchyně: francouzská, italská, rybí, španělská, středozemní
Vlastnosti: bezbariérová, parking, se psem, zahrádka
Otevřeno: 11–23, po–so, 11–22, ne
Na talíři se vydáte od Itálie přes Francii až do Španělska. Můžete sledovat přípravu jídel v otevřené kuchyni, mořské akvárium a občas také živou hudbu. Nechybějí ani kvalitní vína a domácí limonády. Během celého roku tematické gastronomické týdny a degustační akce.

Miroslav Barcík se stal šéfkuchařem restaurace Aquarium začátkem roku 2014. Po třech letech se rozhodl pro novou výzvu, a tou byl Londýn.
V Londýně Mirek pracoval ve francouzské restauraci Clos Maggiore (World´s Most Romantic Restaurant 2016) a absolvoval stáž v restauraci Marcus Wareing (2** Michelin).
Po návratu „domů“ měl možnost krátce pracovat se špičkovými českými šéfkuchaři Mirkem Kalinou, Michalem Göthem nebo Martinem Štanglem (Michelin Bib Gourmand).
Toto jsou nejcennější zkušenosti, ze kterých nyní Mirek čerpá opět v Restauraci Aquarium.
Miroslav říká:
„Gastronomie je mým životním stylem. Přemýšlím o ní pořád. Nyní jsem šťastný, že mohu být součástí Aquarka, kde máme ty nejlepší hosty. Těším se spolu s Vámi na nezapomenutelné okamžiky Grand Restaurant Festivalu.
Přeji Vám příjemné kulinářské zážitky.“
Miroslav Barcík
Šéfkuchař Restaurace Aquarium