• předání studijních materiálů, prohlášení o bezinfekčnosti a rizik během školení
• teoretická část – základní pojmy, které je nutno znát při přípravě sushi (vhodná rýže, názvy surovin, technologie vaření, historie, názvy druhů sushi, náčiní a pomůcky, základy HACCP)
• seznámení s kuchyní a systémem práce
• vlastní rozdělení jednotlivých prací na menu, dle počtu účastníků
• zapůjčení logovaných zástěr a nožů
• příprava rýže
• technika krájení ryb a potřebné zeleniny
• výroba jednotlivých druhů sushi (hoso maki, nigiri, ura maki a sashimi)
• servis menu
• konzumace menu se základy stolování v BB a základy tradičního stolování v Japonsku
V ceně kurzu je školení v trvání dvou hodin a hodina oběda.
Klient si odnese desky s recepty a vlastní bambusovou rohož na motání MAKI, BB hůlky, CD Buddha-Bar a certifikát o absolvování kurzu.
Průběh školení
welcome drink a představení školitele
předání studijních materiálů, prohlášení o bezinfekčnosti a rizik během školení
teoretická část – základní pojmy, které je nutno znát při přípravě sushi (vhodná rýže, názvy surovin, technologie vaření, historie, názvy druhů sushi, náčiní a pomůcky, základy HACCP)
seznámení s kuchyní a systémem práce
vlastní rozdělení jednotlivých prací na menu, dle počtu účastníků
zapůjčení logovaných zástěr a nožů
příprava rýže
technika krájení ryb a potřebné zeleniny
výroba jednotlivých druhů sushi (hoso maki, nigiri, ura maki a sashimi)
servis menu
konzumace menu se základy stolování v BB a základy tradičního stolování v Japonsku
slavnostní předání certifikátu
Během školení neomezená konzumace nealko nápojů a během oběda 2 skleničky vína dle nabídky BB
MENU
Nigiri: Losos, Tuňák, Avokádo,
Hoso maki: Okurka, Tuňák, Losos
Ura maki: Speciální California, Losos-avokádo, Pikantní tuňák