Hybernská 12, Praha 1, Nové Město
Kuchyně: bio, česká moderní, mezinárodní
Vlastnosti: bezbariérová, dětský koutek, farmářské produkty, parking, salónek, se psem, zahrádka, živá hudba
Otevřeno: 6.30–22.30, denně
V noblesní restauraci si vychutnáte speciality mezinárodní a moderní české kuchyně z prvotřídních surovin dodaných českými farmáři, okořeněné čerstvě natrhanými bylinkami z hotelové bylinkové zahrádky. Za teplého počasí lze posedět v unikátní soukromé zahradě s barokní fontánou, která je ideálním prostředím pro snídani, lehký oběd či romantickou večeři.
Své kuchařské umění začal získávat v hotelu Alcron, kam po studiu gastronomie nastoupil a strávil zde celých šest let. Poté odcestoval sbírat nové zkušenosti do Velké Británie, kde se pod vedením opravdových mistrů vypracoval až na pozici šéfkuchaře hotelu Malmaison v Manchesteru. Následovala fine-diningová restaurace Linen, ve které také zastával pozici šéfkuchaře.
Po devíti letech opustil Velkou Británii a vrátil se zpět do Prahy. Nastoupil na pozici Executive Sous Chef v Augustine hotelu, kde mohl uplatnit nabyté kuchařské dovednosti. V současné době působí Jaromír v restauraci Le Grill, která je součástí luxusního hotelu The Grand Mark Prague.
Inspirací v přípravě pokrmů jsou mu především francouzské a moderní britské recepty. Jaromír rád pracuje s nejčerstvějšími lokálními surovinami.