V ceně kurzu je školení v trvání dvou hodin a hodina oběda.
Účastník si odnese desky s recepty, BB hůlky, CD Buddha-Bar a certifikát o absolvování kurzu.
Průběh školení
welcome drink a představení školitele
předání studijních materiálů, prohlášení o bezinfekčnosti a rizik během školení
teoretická část – základní pojmy, které je nutno znát při přípravě asijské kuchyně (vhodná rýže, názvy surovin, technologie vaření, historie, náčiní a pomůcky, základy HACCP)
seznámení s kuchyní a systémem práce
vlastní rozdělení jednotlivých prací na menu, dle počtu účastníků
zapůjčení logovaných zástěr a nožů
krájení a příprava zeleniny na jarní závitky
technika prohazování pánví Wok a příprava jídel touto metodou
příprava dezertu pomocí suchého ledu
servis menu
konzumace menu se základy stolování v BB a základy tradičního stolování v Japonsku
slavnostní předání certifikátu
Během školení neomezená konzumace nealko nápojů a během oběda 2 skleničky vína dle nabídky BB