Angusfarm je rájem hovězích steaků. Vaří zde sezónně, lokálně a bez kompromisů. Každý den farmáři vozí čerstvé suroviny. Díky dokonale vyzrálému hovězímu masu plemene Angus jsou v nabídce steaky připravené na přírodním grilu i z méně známých partií – oponka, karabáček, pupek. Hovězí maso je upravené mnoha způsoby a kuchaři se drží zásady od čumáku po ocas (zpracování celého kusu – vyrábějí totiž i uzeniny a další dobroty). Angusfarm je navíc hrdým členem hnutí slow food. To je zavazuje k využívání jen skutečně prvotřídních surovin z tuzemských farem a výroben.
Pension je vybudován v půdních prostorách restaurace. Vůně dřeva a levandule, výhled na lesy a střechy venkovských stavení, vás naplní pocitem sounáležitosti s přírodou. V zahradě, stranou od restauračního šumu, ukrývají poklad, o který se rádi podělí - útulný vinný sklípek! Ochutnat můžete skvělá francouzská vína z Bordeaux či Bourgogne, francouzské Champagne, lahodná rakouská bílá vína z oblasti Wachau, italská z oblasti Gavi či Barolo a mnoho dalších.
Balíček obsahuje:
Dárek na pokoji při příjezdu
Amuse-bouche
Dárek s sebou při odjezdu od tamního mistra řezníka