Jezuitská 6, Brno, střed
Kuchyně: česká moderní, francouzská, kontinentální, mezinárodní, regionální, steakhouse, zvěřina
Vlastnosti: bezbariérová, farmářské produkty, parking, se psem, zahrádka
Otevřeno: 11–23, po–čt, 11–24, pá, 12–24, so, 12–21, ne
Funkcionalistická výrazná budova v parku Koliště. Unikátní propojení restaurace, koktejl baru, vinotéky a kavárny. Ctí malé farmáře a lokální produkty, ze kterých skládají nejen své degustační menu, ale i většinu ostatních jídel. V zimě si zde můžete i zabruslit.

Svou kariéru začal před více než deseti lety v Americe. Pět let strávil v Londýně nejen v restauraci Harvey Nichols pod vedením Jonase Karlssona, ale i Gordona Ramseye. Po svém návratu do Brna zakotvil jako zástupce Michala Götha v legendární restauraci U Kastelána. V roce 2012 se společně přestěhovali do nově zrekonstruovaných prostor bývalé Zemanovy kavárny, nyní restaurantu Pavillon, který v sobě váže dlouholetou tradici restaurantu U Kastelána, spolu i s inovátorským přístupem nadějného šéfkuchaře Jana Kaplana. Klasiky zdejší kuchyně obohacují jeho nové neotřelé recepty, které zajišťují hostům poutavé gurmánské zážitky moderní evropské kuchyně bez hranic. Ve funkcionalistické stavbě tak ochutnáte nejen zajímavé kombinace surovin, jedinečné chuti, ale i známé vůně, které jsou kouzleny ze sezónních a čerstvých surovin z lokálních zdrojů.