Tuchom 1, Tuchom
Kuchyně: česká, regionální, slovenská
Vlastnosti: farmářské produkty, parking, salónek, se psem, zahrádka
Otevřeno: 11.30–19, denně
Romantické údolí kolem farmy je domovem mnoha zvířat, zvláště ovcí. Představuje kousek Slovenska ve středních Čechách. Zážitková gastronomie pod patronátem paní Dáši Havlové. Zaměřte se na brynzové halušky, pravou kapustnicu či pečené domácí jehněčí.

Vladimír Plaček ( * 1984) je zastáncem české kuchyně v moderním pojetí, to jest jídla vhodně odlehčená, obohacená o zeleninu, z kvalitních, zejména farmářských surovin a bio produktů ale hlavně z produktů s příběhem. Efektné servírování a zdobení jedlými květy je pravidlem. Na Farmě Košík jsou kromě české kuchyně vyhlášeny I některé slovenské speciality z jehněčího masa a dalších ovčích produktů sýrů, brynze.
2002 – 2009 Hotel Mövenpick Praha
2009 – 2011 Hotel Paříž Praha
od 2011 Farma Košík – Penzion Tuchom