Tovární 536, Průhonice
Kuchyně: česká, česká moderní, rakousko-uherská
Vlastnosti: bezbariérová, dětský koutek, farmářské produkty, parking, salónek, se psem, zahrádka
Otevřeno: 12–23, út–ne
Babička vždy věděla. A pokud náhodou ne – tvářila se, že ví. Zastavte se na chvilku u ní na zahradě a na statku, dejte si polévku, sulc, chléb a další dobroty. Vůně bylinek vás jistě potěší.

Radek David, Executive Chef pro restauraci La Veranda v Praze, Babiččina zahrada v Průhonicích a síť pěti restaurací Oliva a restaurace La Veranda v Kyjevě.
Do La Verandy nastoupil v roce 2002. Svou kariéru v gastronomii zahájil v roce 1993 v hotelu Adria Praha. Pak si odskočil na pár měsíců do restaurace Kampa park, Tančící dům a nakonec restaurace Rybí trh. Restaurace rybí trh byla restaurace v které té době působila mladíčci z kterých vyrostl Láďa Douša, Jan Punčochář, Václav Frič. Nakonec skončil v otvíracím týmu hotelu Radisson SAS Alcron Praha, kde měl možnost potkat, pracovat a poznat Zdeňka Pohlreicha, A jak říká "Byla to škola k nezaplacení." Pak už na půl roku do hotelu Corinthia Towers a následovala cesta do La Verandy kde je už skoro 14 let.
Mezi jeho koníčky patří studium a sbírání kuchařské literatury, knížek a časopisů o moderní gastronomii, cestování, turistika a fotografování.
Při přípravě jídel Radka vždy inspiruje sezónnost a suroviny v té nejlepší kvalitě a sezónnosti. Které pak pomocí techniky a poctivé kuchařské práce přetaví v jídlo ve vlastním moderním provedením, ve vlastním stylu podávání a vlastních chuťových kombinací.
Radek každoročně odjíždí na pracovní stáže do zahraničí. Nejvíc Londýn, který je pro něj nejvíce inspirativní ale pak třeba do Provence kde měl možnost být v restauraci LA CHASSAGNETTE která má svoji vlastní zahradu a každé ráno zahradnice sklidí to co nejvíce zralé a přivezou to do kuchyně na dvoukoláku a kuchaři z toho vaří. Nebo v Piemonte v restauraci Violetta kde vařil s 70 letou babičkou. V Londýně prošel restaurace Marcus, Story, L´Autre d Pied, Ametsa by Arzak instruktion, The Ledbury, Latium.
Radek rád soutěží a zúčastnil už víc než 60 kuchařských soutěží. Kromě ocenění v České republice má zlaté, stříbrné medaile a poháry z Rakouska (Warthu, Salzburku a Klagenfurtu), Německa (Norimberku a Stuttgartu) a Slovenska. Je šestinásobným nositelem ceny Rudolfa Přibyla na soutěži Gastrohradec pro nejlepšího kuchaře, mnoho medailí si přivezl jako člen Národního týmu AKC ČR ze světových soutěží v Singapuru, Lucemburku a Basileje a z kuchařské olympiády v Erfurtu, které se účastní 50 týmů světa.
Největší úspěchy
• 2011 Kuchař roku – Bocuse d´Or Česká republika, 2. místo
• 2010 Expogast Culinary World Cup – Luxemburg, stříbrná medaile
• 2008 IKA Culinary Olympics Erfurt – Německo, zlatá medaile
• 2002 FHA International Salon Culinaire - Singapur, zlatá medaile
• 2002 Kuchař roku 2001 - 2002 - Česká republika, 1. místo senioři, titul Kuchař roku 2001 - 2002
• 1999 IGEHO Basel Culinaire Mondial, stříbrná medaile
Publikační činnost
• 2010 Bio menu – čtyři šéfkuchaři vaří s farmáři
• 2012 TOP 10 šéfkuchařů
• 2013 Sexy moderní česká kuchyně